Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНСКА ПРОГРАМА
Тиймбилдинг, рафтинг и каяк с клуб Еделвайс

За записване в приключенска програма на клуб Еделвайс моля изпратете ни писмо със следната информация:

 1. Коя програма сте избрали и на коя дата.

 2. Вашето име и фамилия.

 3. Ваши координати за връзка - електронна поща, телефон или комуникация през социална мрежа.

 4. За колко човека правите резервация.

 5. Нуждаете ли се от организиран или споделен транспорт.

 6. Нeобходимо ли е съдействие от наша страна за направа на застраховка.

 7. Ако програмата е свързана с водни активности, при които ние ви предоставяме неопренови облекла, моля пратете ни списък с размерите на обувките и дрехите на вас или вашата група. Моля при колебания в определянето на размера, заложете на по-големия номер. Така ще Ви е по-комфортно в последствие.

Банкова сметка на клуб Еделвайс

Сдружение клуб Еделвайс
Райфайзен банк /Raiffeisen bank/
IBAN: BG91 RZBB 9155 1066 5398 18
BIC: RZBBBGSF

Основание за плащане: "Обучение с клуб Еделвайс на дата..."

За нас е важно предварително да сме наясно ако в групата има хора страдащи от диабет, повишено или намалено кръвно налягане, епилепсия, астма, специфични алергии, други здравословни проблеми, водещи до внезапно изпадане в шокови състояния или гърчове, причинени от физическо натоварване или активности сред природата.

Моля предупредете ни и ако деца в групата страдат от аутизъм или други подобни проблеми.

Тази информация ще остане конфиденциална, но е важно нашите водачи да са предварително запознати с възможността, било тя и незначителна, за възникване на изненадващ здравословен проблем.

Ако ползвате специфични лекарства, специфични медицински уреди и хранителни добавки необходими за вашето здраве /примерно инхалатор, наколенки, слънцезащитен крем, захарни бонбони.../, моля носете ги със себе си.

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Моля да имате в предвид, че вашето участие в нашите програми и обучения означава, че приемате следните общи условия, запознати сте и ще спазвате следните инсрукции за безопасност по време на събитието:

 1. Не се катерите самоволно и необезопасени по скали - има опасност от подхлъзване и падане.

 2. Не стоите необезопасени близо до пропасти и скални ръбове.

 3. Стартирате по въжените елементи на програмата само, когато сте екипирани с каска, алпийска сбруя, закачени сте за работеща осигурителната система и сте преминали преглед на екипировката от страна на представител на клуб “Еделвайс”.

 4. По време на активности, изискващи катерене се движите по скалите и въжените системи само, когато вашето осигурително въже е добре опънато - чувствате дърпане нагоре от страна на въжето.

 5. Влизате в тъмна подземна галерия само с добре поставена на главата каска.

 6. Ако се намирате в лодка или друго плавателно съоръжение не разкопчавате вашата спасителна жилетка и предпазна каска.

 7. Ако имате какъвто и да е здравословен проблем, уведомявате предварително нашия екип и представителя от клуб “Еделвайс”, който придружава вашата група.

 8. Ако ползвате специфични лекарства /примерно против специфична алергия/и лекарски уреди /примерно инхалатор/ ги носите със себе си и уведомявате за тяхното местоположение представителя от клуб “Еделвайс”, който придружава вашата група.

 9. Спазвате устните инструкциите за безопасност на екипа на клуб “Еделвайс”.

 10. Не употребявате алкохол и упоителни медикаменти преди и по време на програмата.

 11. В случай, че ви придружават вашите деца или деца поверени на Вас, моля да имате в предвид, че изцяло вие носите отговорност за тяхното поведение и спазването на инструкциите за безопасност от страна на децата.

 12. Ако не сте съгласни снимков и видео материал от събитието, където има и ваше изображение, да се използва за целите на клуб Еделвайс ни уведомявате предварително, за да се съобразим при заснемането.

 13. Пазете околната среда чиста и не изхвърляте в района на програмата битови отпадъци.

 14. С посочените инструкции за безопасност трябва да са запознати всички участниците във всяка група.

 15. Задължително е за времето на приключенското събитието да имате застраховка тип "Злополука" или "Планинска застраховка". Подобна застраховка лесно може да направите онлайн или в офис на повечето застрахователни компании с покритие по ваше желание.