Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс

TEAM BUILDING - SA AJUNGEM IMPREUNA PE INALTIMI
Organizarea unor programe de teambuilding, sport, turism si evenimente creative.

Programe de teambuilding montane din Bulgaria

Programe de teambuilding cu rafting și caiac în Bulgaria

Rafting și caiac în Bulgaria

Verificati abilitatile si motivatia oamenilor cu care sunteti in “mare” inainte sa vina marele val!

Astfel veti afla pe cine va puteti baza si in timpul furtunii...

Relatiile intre oamenii care lucreaza in aceeasi firma sunt un factor important pentru calitatea produsului realizat si vanzarea acestuia. Capacitatea de a lucra in echipa este una din premisele succesului firmei. Din pacate, formarea unei echipe si a unui spirit de echipa este un proces dificil si indelungat, care se realizeaza in timp. Pentru a grabi si inlesni acest proces, noi va oferim sase forme de team building care se deobsesc ca nivel de dificultate si grad de eficienta a activitatii.

Toate formele si programele noastre de team building sunt proiectate pentru oameni care lucreaza, fara sa aiba pregatire fizica anterioara si fara limite de varsta sau sex.


I. FORME DE TEAM BUILDING

MISIUNEA este o forma de team building, a carei cadru logic consta in urmarirea si atingerea unui anumit scop sau mesaj de tipul “Cautarea comorii”. Dupa alegerea intrigii, participantii trec prin activitati legate de logica, orientare si comunicare intre echipe si la diferite niveluri in program. Forma aceasta este extrem de atractiva atunci cand sunt folosite ca decor natural cetati istorice sau monumente ale naturii.

Activitatea fizica se adapteaza conform cerintelor clientilor comunicate in prealabil. Cadrul logic al “Misiunii” se aplica si isi atinge dezvoltarea cu succes si in formele “Aventura”, “Adrenalina” si “Expeditie”

RELAX este o programa de team building cu accent pe jocuri de rol si excercitii din team building-ul standard. Se poate folosi ca un program intreg sau ca o completare la seminariile si instruirea firmei. Aceasta forma de team building se poate adapta fiecarui loc si se poate desfasura atat in interior, cat si in exterior. Introducerea sarinicilor de tipul “Gradina cu sfori”, “Pictorii” sau “Danseaza cu mine”, transforma programul relaxant la prima vedere intr-o reala provocare pentru participanti.

AVENTURA e cea mai moderna si cautata forma de team building in ultimii ani in Bulgaria. Ea dezvolta cele doua programe anterioare prin introducerea unor elemente din sporturi ca rafting, speologie, catarat, calarit, canyoning, inot, orientare, tir... Terenul carstic, bazinul cu apa sau muntele sunt datele de relief corespunzatoare. Noi am amenajat doua zone speciale; acestea ofera posibilitatea includerii tuturor activitatilor de aventura intr-un program care se poate desfasura chiar si in conditii atmosferice rele. Forma aceasta este destinata oamenilor fara pregatire fizica speciala, insa cu o dorinta deosebita: sa reuseasca indiferent de circumstante...

ADRENALINA este forma team building, care dezvolta tipul “Aventura”. Programul include exercitii cu o bariera psihologica mai inalta, insa din nou poate fi folosita pentru oameni fara pregatire anterioara. Forma de team building “Adrenalina” are un efect puternic si rezistent in timp, programul atingand concomitent un coeficent ridicat de eficacitate pentru o perioada minima de timp.

EXPEDITIA uneste lucrurile cele mai atractive din “Pe urmele chivotului pierdut” si “Aventura” intr-o calatorie mai mare si mai emotionanta. Coborarea cu barca pe un rau rapid, urcarea pe varfurile muntilor, intrarea intr-o pestera salbatica sau calatoria cu biciclete de munte sunt parte a Expeditiei, cu ajutorul careia nu doar descoperiti locuri necunoscute, ci si caracterul “necunoscut” al colegilor de langa d-voastra...

SHOW-UL COLEGILOR este forma de team building, care descopera nebanuitele capacitati artistice, muzicale si de arta ale oamenilor cu care lucrati in echipa. “Show-ul Colegilor” se poate realiza ca un program separat sau ca parte a unui alt program pentru formarea spiritului de echipa. Varianta de seara a “Show-ului” se poate folosi ca si “zona de icebreaking – spargerea ghetii” la programul planificat pentru ziua urmatoare, sau ca si incheiere emotionala a fiecarui team building zilnic.

Nivelul de dificultate a tuturor programelor se poate regla si adapta pentru oameni fara nici o pregatire anterioara!


II. CRITERIILE SI EVALUAREA SPIRITULUI DE ECHIPA

Programul se poate focaliza pe diferite criterii ale echipei, spre exemplu, comunicarea eficienta, sincronizarea muncii, capacitatile eficiente de lider, crearea unui comportament orientat dupa scopuri, realizarea sarcinii sub stres si tensiune intr-un anumit interval de timp...

Cea mai benefica varianta pentru client este stabilirea anterioara a scopului team building-ului si modalitatea de impartire a participantilor in echipe separate. In functie de tipul cererii facute in prealabil, se stabilesc si detaliile programului...

Un lucru suplimentar care poate fi realizat, este intocmirea unui profil psihologic individual sau de grup al participantilor...


III. LOCUL DE DESFASURARE A PROGRAMULUI:

Echipa noastra poate elabora un “team building” eficient in fiecare punct din tara noastra, dar si in strainatate. Cele mai de calitate programe ies atunci cand jocul se desfasoara in zone care ofera posibilitatea generarii diferitelor exercitii cu caracter de aventura. In acest context si in vederea cresterii eficientei activitatii serviciului, noi va putem oferi:

 • o zona corespunzatoare pentru realizarea programului in apropierea firmei dumneavoastra,

 • alegerea unei zone adaptate la conditiile metereologice concrete si de clima ale sezonului,

 • o zona in apropierea bazei hoteliere, care satisface dorintele si cerintele d-voastra,

 • o zona ale carei fenomene si monumente ale naturii ii vor suprinde in mod placut pe fiecare din participanti,

Teambuilding in una grotta in Bulgaria

Teambuilding mare in Bulgaria

Programma di team building con paintball e airsoft in Bulgaria

Giochi di team building creativi in Bulgaria

IV. NIVELUL DE DIFICULTATE, ASIGURARI, ECHIPAMENT:

 • “Cu cat sarcinile programului sunt mai dificile, cu atat mai folositor va fi programul pentru participanti”. Respectand aceasta maxima, noi proiectam nivelul de dificultate, atat in functie de cerintele clientilor comunicate in prealabil, cat si in functie de posibilitatile lor “ascunse”. Exercitiile incluse in jocul nostru de aventura sunt adaptate puterii fizice a fiecarui participant, iar provocarea consta in depasirea comuna a barierii psihologice.

 • Pentru exercitiile care necesita folosirea unui echipament special (franghia de alpinism, barci, arme de paintball... ), materialele sunt asigurate de echipa noastra, care se ingrijeste de securitatea grupului si folosirea corecta a echipamentelor.

 • Echipamentul alpin de apa si pestera, care va fi folosit de participanti, corespunde tuturor standardelor contemporane moderne pentru calitate si securitate, in acelasi timp fiind supus unui control tehnic lunar.

 • Fiecare participant la programul zilei de team building, este asigurat in mod obligatoriu -“asigurarea de accidente” care ar putea avea loc in urma activitatilor sportive si a jocurilor de grupa in exterior...

 • In cazul grupelor mari de oameni asiguram si echipa medicala de serviciu, lucru care este un standard de securitate in organizarea evenimentelor sportive si publice in exterior.


V. SERVICII SI BONUSURI SUPLIMENTARE

În plus față de programul Teambuilding, clienții noștri pot alege următoarele servicii suplimentare:

 • Video și foto.

 • Profilare psihologică individuală și / sau de grup pentru participanți.

 • Rezervarea unei baze hoteliere, transportului, restaurantul, barbeque – in cazul in care clientul nu are timp sa faca aceasta rezervare si organizare.

 • Crearea unor puncte de intarire cu mancare si bautura pe traseul stabilit conform programului.

 • Reduceri de pret in perioada /10 Decembrie – 10 Aprilie/.


VІ. CONTACT

Hristo Hristov: hristo@adventure-bulgaria.org

Georgi Andonov: andonov.georgi@gmail.com

 

More information about our programs in Bulgarian, English and Russian languages: