Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ОНЛАЙН ТИЙМБИЛДИНГ
Вечерна тиймбилдинг програма с клуб Еделвайс

Творческа тиймбилдинг програма в хотела с клуб Еделвайс

Фирмена вечер

Нашето онлайн предложение ще ви пренесе от офис средата в света на приключенията. Така ще може да контактувате дистанционно с колегите в атмосфера, различна от служебното ежедневие. Тази програма е подходяща както за екипи или служители, работещи от дистанция, така също и за събитие на открито по време на пандемия...

Програмата ползва паралелно две интернет платформи:

Първата платформа е за комуникация и конферентна връзка между участниците. Тази платформа е по ваш избор и може да бъде както от популярните Google Meet или Zoom... така също и специализирана фирмена среда за конферентна връзка.

Втората платформа е нашата презентационно-логическа рамка, чието начало може да видите от Линка.

В контекста на казаното, предлагаме два типа екипни програми, които използват конферентна връзка и се случват от дистанция за участниците:


1. Онлайн тиймбилдинг от работното място.

При тази програма участниците са пред камерата и монитора на настолния компютър или лаптопа. Таблета или телефона са също опция за връзка. Тоест всеки участник комуникира с колегите си от своето работно място или кът за отдих. Оптималния брой участници в една тиймбилдинг сесия е до 10 човека. Възможно е и събитие за по-голям брой хора, което включва няколко паралелни и взаимно свързани сесии.

Вижте първо ниво

2. Онлайн тиймбилдинг на открито.

Тази форма на дистанционна, екипна програма дава възможност на участниците да се отделят за момент от работната средата и да се раздвижат на открито. Колегите могат да играят самостоятелно или на малки групи в града, в парка или сред природата. Възможно е всеки един от участниците или различни групи участници да играят едновременно от няколко различни района или части на България. Съдържанието на тази програма е в пряка връзка с мястото, където се провежда събитието. Примерни подходящи места за тази програма са райони като Борисовата градина в София, морските градини на Варна и Бургас, градове като Панагюрище или Хисаря, българските средновековни крепости... Тоест във всяко населено място или около него може да се намери район, който да е подходящ за подобно онлайн събитие. Средствата за комуникация при тази програма са таблет или телефон.


Всяка програма се води дистанционно от един или няколко наши фасилитатора. Една група до 10 човека, работи и комуникира с един наш тренер.

При интерес към този вид екипно събитие моля свържете се с нас за конкретна оферта.