Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ТИЙМБИЛДИНГ КОНЦЕПЦИЯ
Тиймбилдинг с военни игри
Тийм билдинг обучения и корпоративни събития с клуб Еделвайс
Корпоративни събития с клуб Еделвайс

Приключенски тиймбилдинг програми с клуб Еделвайс

Тиймбилдинг с въжени активности и катерене

Тиймбилдинг задача с театрален етюд

Защо се планира провеждането на тиймбилдинг и какви да бъдат концепцията и фокусът на предстоящото фирмено събитие.

Ясният отговор на този въпрос е от съществено значение за формата, съдържанието и ефекта на бъдещата програма. Тази информация поръчителят на екипно обучение е желателно да ни предостави на предварителна работна среща и в последствие ние да отговорим с конкретна оферта по темата. На тази работна среща ние може да помогнем в избора на оптималния за участниците тиймбилдинг формат.

При проектирането на нашите програми се придържаме към идеята, че изграждането на екипност е продължителен процес, зависещ основно от фирмената политика, а тиймбилдинг събитията са един от катализаторите на този процес. В този контекст, нашата цел е да създадем силен катализатор на екипност, който да действа устойчиво във времето.

В България вече има широко предлагане на различни видове тиймбилдинг програми. Малко от тези предложения обаче могат да бъдат устойчив катализатор на екипност във времето. Стандартните тиймбилдинг формати трудно симулират условия за неотложен екипен процес и трудно повдигат емоционалното ниво на взаимодействие между отделните участници в програмата. Този недостатък не съществува при тиймбилдинг събития, реализирани в приключенски стил.

Приключенските програми за изграждане на екипност са нашите най-силни предложения, които постигат максимални резултати за минимален период от време. Повишената трудност на упражненията, сложността на терена, "екстремния характер" на част от задачите и скъсяването на индивидуалното лично пространство в "напрегната ситуация" водят до:

  • бързо формиране на екипен дух,

  • колегиална подкрепа и взаимопомощ,

  • преодоляване на индивидуални психологически бариери,

  • увеличена мотивация за достигане на целта

  • бързо вземане на адекватни решения,

  • включване на всички участници от екипа в работния процес,

  • ефективна лидерска позиция,

  • точно изпълнение на роли и детайли,

За да работим ползотворно върху описаните и други екипни критерии, ние въвеждаме в нашите програми упражнения свързани с катерене, рафтинг, спелеология, каньонинг, военни игри... Използваните задачи са специално адаптирани за работа в екип при 100% ниво на сигурност и са по силите на всеки човек. В нашите упражнения има подходящи позиции, както за по адреналиново настроените хора, така също и за по лежерните участници.

Същевременно предлагаме и тиймбилдинг формати, съдържащи творчески, креативни, логически и ролеви упражнения с по-ниска степен на трудност, които могат да се реализират на всяко място.

Релаксиращи програми, целящи преди всичко почивка и отмора на участниците от работното ежедневие също са включени в нашата палитра от тиймбилдинг активности.


Повече за тиймбилдинг форматите