Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ТИЙМБИЛДИНГ В ПЛАНИНСКИТЕ КУРОРТИ
Тиймбилдинг с въжета и катерене на Боровец

Тиймбилдинг с Виваком на Банско

Тиймбилдинг в курорт Паничище

Екипна среща в курорт Пампорово

Тиймбилдинг близо до Велинград

Хоро на Витоша

Тиймбилдинг на Мальовица

Зимен преход на Рила планина

Нашият екип предлага предизвикателни и атрактивни тиймбилдинг програми в близост до попурярните планински курорти Боровец, Банско, Пампорово, Девин, Велинград... В тези райони, дори и прep най-натоварения сезон, могат да се намерят свободни и разнообразни хотелски бази.

Същевремено имаме и алтернативни предложения за по-непопулярни, но изключително подходящи за фирмени събития места като Мальовица, Паничище, Осогово, Врачански Балкан, Витоша...

Планинските местности, където провеждаме нашите програми са подбрани по следните критерии:

  • Близка хотелска база за голям брой хора,

  • Достъп по асфалтово шосе до високите части на планината,

  • Трудност на терена, съобразена с непривикнали на планински условия хора,

  • Възможности за бърза евакуация на групата от билото или високата част на планината при изненадващо лошо време,

  • Възможност за резервно място на събитието в ниската част на планината при прогноза за мъгла, силен вятър или гръмотевична буря в деня на предстоящата програма.

  • Наличие на природни дадености за вмъкване на водни упражнения в планинска тиймбилдинг програма,


Подходящите сезони за планинските програми са края на пролетта, лятото и есента. Имаме и специални предложения за зимни събития, които могат да включват активнсти от белите спортове и да се провеждат във високата или по-ниската част на планината.


БАНСКО - при избор на хотелско настаняване в тази част на България, може да проведем интересна приключенска програма близо до курорта, в полите на Рила планина, където теренът е съчетание от микроязовир, гора и слънчева поляна. На това място събитието може да включва разнообразни екипни упражнения и водни активности.

Видео от сезон 2012

При хубаво време програмата е удачно да се реализира и в средната или високата част на Пирин. Разработили сме район от планината, където реализираме безпроблемно тиймбилдинг събития на открито, дори и при много сурови, зимни условия.

Ски програми във формат тиймбилдинг и с изходен пункт Банско, провеждаме в околностите на хижа Безбог. Фирмени, планински походи в рамките на един ден, в зависимост от метеорологичните условия и сезона, може да направим в района на Вихрен, долината на река Дамяница, околностите на хижа Безбог и връх Полежан.


БОРОВЕЦ - много добро място за тиймбилдинг на открито има в границите на курорта, където теренът е поляна и борова гора. През лятото събитие с хотелско настаняване в Боровец може да се случи и в Шипоченския залив на язовир Искър, където програмата е удачно да включва и водни активности.

Курорта е най-подходящия изходен пункт за организиране на фирмен поход към най-високата точка на България - връх Мусала.

Видео от Мусала - сезон 2004 - нашата първа група в Рила планина.

Хотелите в Боровец са удачни и за програми, които се провеждат в долината на река Бели Искър, където има екопътека или в Мальовишкия дял на Рила планина.


МАЛЬОВИЦА - е част от Рила планина, която се намира сравнително близо до Боровец. Изходния пункт за Мальовица е село Говедарци. В този район програмите обхващат поляната, скалите и горския пояс, намиращ се близо до хотелските бази на Мальовица. През лятото, мястото предлага отлична възможност за реализацията на въжени тиймбилдинг упражнения по скали с панорамна гледка. От декември до април Меча поляна, намираща се в Мальовишката долина е едно от най-добрите места за зимни фирмени събития.

Хотелската база на Мальовица е добър изходен пункт и за нашите най-адреналинови предложения, свързани с изкачване на върховете Злия Зъб, Орловец и Мальовица по североизточния гребен или преминаване по Виаферата "Мальовица".

Видео от Мальовица - сезон 2010


ПАМПОРОВО - курортът се намира се в западни Родопи, близо до Смолян. Тук може да проведем тиймбилдинг както в границите на курорта, така също и в района на природната забележителност "Чудни мостове". Планинските пътеки на западни Родопи са удачно място за фирмени походи.


РИБАРИЦА - много подходяща за събития планинска долина, която е разположена на север от главното било на Балкана. Районът е с удобен достъп от София и северна България. Рибарица е добро изходно място за пешеходни маршрути и планински преходи в средната и високата част на Стара Планина.


ВИТОША - отлична локация за еднодневни или полудневни, планински програми през всички сезони съвсем близо до София.


Изброените райони са само част от местностите, където може да проведем атрактивни и ползотворни тиймбилдинг събития. Западна Стара планина, Центарелен Балкан, Осогово и разбира се източни Родопи също предлагат много добри възможности за планински програми. В този контекст, ако трудно бихте избрали подходящо място за вашето фирмено събитие, то моля свържете се с нас и съвместно ще намерим до най-доброто решение.

Може да посочите избрана от вас хотелска база или предпочитано място за и ние по тези ваши критерии ще подготвим максимално интересна и ангажираща участниците програма.

Всички мероприятия на открито имат и резервен вариант за лошо време.


Фотоалбум "Планински курорти"
Видео от Банско и Разлог, 2017
Видео от Седемте езера, 2017
Видео от Боровец, 2018
Видео от Рибарица, 2020
Видео от Мальовица, 2022