Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ФИЛМОВИ ПРОЕКТИ

Една от дейностите на клуб Еделвайс е направата на филми и видеоклипове на туристическа, приключенска и природозащитна тематика. В периода 1996-та - 2006-та години, в сътрудничество с природозащитни организации и телевизии, произвеждаме над 30 филма, част от които може да видите в нашата Филмотека.

В периода 2018 - 2020 по поръчка на ЮЗДП Благоевград реализирахме природозащитния филм "Бъдещето на гората" и поредица презентационни видеоклипове със заглавие "Между Рила и Родопите", които бяха заявени от УОГС "Георги Аврамов" - Юндола. И двата проекта са аранжирани с наша авторска музика.

За периода 2021-ва - 2022-ра предвиждаме реализацията на проекта "Долината на скалните рисунки", който онагледява наши изследания и пътешествия в един малко посещаван, но много интересен кът от България, намиращ се по долината на река Искър между градовете Мездра и Червен бряг. Продукцията има документална и научноизследователска задача и се базира върху находките на скални рисунки в посочения район.

Паралелно с проекта "Долината на скалните рисунки", предвиждаме да направим и пилотен вариант на поредица от 27 минутни филми под заглавие "Приключения с клуб Еделвайс. Този проект ще онагледи възможностите за приключенски туризъм в България.

"Долината на скалните рисунки" и "Приключения с клуб Еделвайс" са филми, които се продуцират от нашето сдружение. В тази връзка може да предложим интересни и изгодни рекламни форми и акценти на рекламодатели, спонсори или копродуценти.

Тиймбилдинг в пещера Проходна

БЪДЕЩЕТО НА ГОРАТА

 


Тиймбилдинг Декатлон Боровец 2018

МЕЖДУ РИЛА И РОДОПИТЕ

 


Тиймбилдинг в пещера Проходна

ДОЛИНАТА НА СКАЛНИТЕ РИСУНКИ

 


Екстремен ден с клуб Еделвайс

ПРИКЛЮЧЕНЯ С КЛУБ ЕДЕЛВАЙС