Алпийски клуб Еделвайс

 

Тиймбилдинг в пещера Проходна, близо до хотел Дипломат Плаза

Тиймбилдинг на Мальовица, близо до хотелите в Боровец

Морски тиймбилдинг в курорт Албена

Тиймбилдинг с преход по билото на Стара Планина

Тиймбилдинг с АТВ-та в Люлин планина

Тиймбилдинг с колопреход на Стара планина

Морски тиймбилдинг на Синеморец

Тиймбилдинг с рафтинг по река Искър

НАШИТЕ ТИМБИЛДИНГ КЛИЕНТИ...

Клуб Еделвайс е основан като юридическо лице през 1996 година. През 2004 година реализираме първата тиймбилдинг програма с екип на фирма Чефин, дилър на камиони Ивеко. От тогава до днес наши директни клиенти са били фирми от почти всички сфери на българската икономика.

Най-често нашите услуги търсят компании от телекомуникациите, фармацевтичната индустрия, петролния бизнес, строителната техника, автомобилния пазар, транспортните услуги, банковия сектор, вериги магазини, рекламния бранш, компютърните и интернет мрежи, проектантски фирми, посолства...

В програмите ни са участвали и чуждестранни екипи от Русия, Румъния и сборни групи от различни краища на Европа и Азия.

Ние не делим участниците на големи и малки фирми. За нас качеството и ефекта на събитието са най-важното при всеки един тимбилдинг.

Началото бе през 2004-та година, когато с реализирахме пилотния вариант на програмата Долината на Искъра и изкачихме с клиенти най-високите пирински върхове.

През 2006-та година, благодарение на фирмите от телекомуникациите БТК /Виваком/ и МТЕЛ усъвършенствахме нашата топ програма "Долината на Искъра" и създадохме нейни алтернативи в Деветашкото плато, Врачански Балкан и Родопите.

През 2006 - 2008 години доразвихме форматът на приключенските ни програми, като структура, характер на упражненията и място за провеждане на събитията. Това стана благодарение на високите изисквания на фирма Евромаркет. При този клиент за първи път въведохме Шоу елемента, като част от тимбилдинг програма и разработихме максимално адаптиран към българските условия тимбилдинг продукт. 

Ползотворното сътрудничеството с отделът на човешките ресурси на строителната компания Евромаркет доведе до създаването на програма за екипно и личностно развитие, която стартира през 2009-та година. Чрез нея по-лесно ще разберете, кой какъв е на  Тайната вечеря ...

През 2006-та година с екип на Лукойл,  реализирахме и първите морски програми. Премиерата бе с група от 120 човека... Днес морското приключение може да бъде като Пиратско знаме или Плажната мисия...

Най-многобройни, чуждестранни участници в нашите приключенски програми пристигнаха от Русия и Румъния. Служителите на американското и немското посолства, както и редица представителства на чужди фирми, също избраха нашите тиймбилдинг предложения...

През 2008 и 2009 години съчетахме приключението с творчески задачи като "Филмът" и "Танцувай с мен". Преобразихме и общия дизайн на нашите програми, като в подходящите за целта райони въведохме автентични фабули на действие, базирани на реални исторически събития.  Усилията ни бяха оценени, както от представители на частния сектор, така също и служителите на държавната администрация... Повече подробности може да видите във Филмът и Завета на монасите

През 2009-та година по заявка на Англо-американското училище, стартирахме и първите приключенски, тимбилдинг програми за деца...

В периода 2010 - 2011 реализирахме морски програми с най-голям брой участници - група от 300 човека на фирма Виваком. Усъвършенствахме и "военния" тимбилдинг формат Спецназ.

През 2012-та година разработихме нови водни програми с каяци и салове в района на Искърското дефиле и създадохме програмата Подземната река, която няма аналог в България.

В периода 2013 - 2014 голяма част от нашите клиенти избраха новия, отличен за фирмени приключения, район "Парк Лакатнишки скали". Съчетанието на бърза река, скални арки, пещери и малко посещавани райони, които са съвсем близо до София, превръща Лакатник във все по-предпочитано място за тиймбилдинг събития. На това място програмата може да се реализира при всякакви метеорологични условия и във всички годишни сезони. Близките хотели с минерална вода и СПА услуги или уютни туристически комплекси, също допринасят за успехът на събитията в парк Лакатнишки скали.

През 2015-та година капацитета на нашият екип бе разширен до покриването на три програми в един и същ ден на три различни места в България и чужбина. Така през месец октомври в един ден реализирахме морска приключенска програма с 400 участника и 45 човека наш екип в курорт Албена, като в същото време провеждахме морска програма в Гърция с 40 участника и приключенска програма на крепостта Боженешки Урвич с 50 участника.

Публикуваните снимки и филми в нашия сайт онагледяват една много малка част от нашите програми. Всеки наш тимбилдинг, като съдържание, продължителност или място е различен от предишния. Ако палитрата в тази интернет страница е прекалено пъстра, моля пишете ни и според вашите изисквания, ние ще изготвим най-подходящото предложение за вас.

Видеопослание към нашите бъдещи клиенти и партньори.

Примерни програми и райони:

Пещера Проходна

Лакатнишки скали

Западни Родопи

Планинско ехо - Банско, Боровец, Рила и Пирин

Крепостта Царевец

Следи под земята

Дефилето на Кресна

Подземната река

По следите на изчезналата цивилизация

Пиратско знаме

Гърция

Зимни програми

Тайната Вечеря

 

 

контакт     прогноза за времето     начало