Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ТИЙМБИЛДИНГ В СПОРТНАТА ЗАЛА НА ПАНАГЮРИЩЕ
Тиймбилдинг в спортна зала Асарел Медет

Тиймбилдинг в Панагюрище

Приключенски тийм билдинг в зала

Ако желаете да направите адреналинова и запомняща се програма на закрито в централната част на България, то спортната зала Арена Асарел, която се намира в Панагюрище е вашия отличен избор.

Тук нашия екип може да предложи въжени тиймбилдинг активности и много други екипни задачи, които да се реализират на 100%, независимо от сезона и метеорологичните условия.

Събитието, което е проектирано предимно за изпълнение в зала може да включва и екипни игри на открито, които да се случват в парковата зона около Арена Асарел. Подобна комбинирана програма може да съдържа дори водни тиймбилдинг активности с лодки или салове.

В околностите на Панагюрище може да проведем и събития, които да са изцяло на открито. Подобни мероприятия се провеждат в паркова зона или покрай воден басеин в близост до Панагюрище.

Възможностите за реализация на събития в Арена Асарел е удачно да се съгласуват максимално предварително с графика на другите обществени прояви, които се провеждат в залата.


Еднодневният вариант на програмата може да включва:

  • Въжени екипни упражнения с катерене, спускане или залюляване по алпийско въже, които са подходящи за хора без предварителен опит.

  • Логическа задача в стил "Мисия", която се реализира в парковата зона на Панагюрище или в музейния кът на спортната зала.

  • Разнообразни екипни игри за синхрон и комуникация, които могат да се реализират в зала или на поляната до спортната база.

  • Творчески задачи на открита сцена.

  • Водни активности с лодки и салове, които се случват в непосредствена близост до Арена Асарел.

Програмата може да бъде редуцирана като ниво на трудност или надграждана с всякакъв друг вид екипни игри.


Многодневните мероприятия в тази част на България могат да включват още:

  • Тиймбилдинг програма във формат водна експедиция с каяци или рафтинг лодки в язовир Тополница - тази програма е подходяща за края на пролетта и лятото.

  • Събитие с приоритет на водните активности, случващо се на язовир Пясъчник.

  • Програма на открито в района на селищата Панагюрски колони или Старосел.


Снимки от залата