Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ТИЙМБИЛДИНГ В ДРЯНОВО
Тиймбилдинг игра в пещера Бачо Киро

Тиймбилдинг в Дряновската река

Творческа тиймбилдинг задача в Дряново

Тиймбилдинг около Дряновския манастир

Околностите на Дряновския манастир са едно от удачните места за организирането на тиймбилдинг събития през всички сезони на годината. През топлите летни дни в района предлагаме активности с лодки и плуване в Синия вир на Дряновската река, а допълнителна прохлада човек може да намери в галериите на пещера Бачо Киро. През зимата същите подземни галериите на облагородената пещера правят възможно, комфортното провеждне на събитие при всякакви атмосверни услровия и най-вече при дъжд, сняг и студ...

Екипните активности, които предлагаме обхващат следните райони:

  • Дряновския манастир - на базата на архитектурните, етнографски и исторически дадености на манастира сме разработили специална тиймбилдинг задача във формат "Мисия", която се случва в двора на светата обител.

  • Водни активности с лодки, салове и плуване може да проведем във вировете на Дряновската река, която тече покрай манастира.

  • Въжени упражнения може да построим и да се случат в парковата зона около Дряновския манастир и в галериите на пещера Бачо Киро.

  • Облагородената и осветена пещера Бачо Киро е удобна както за въжени активности, така също и за задачи свързани с логика и ориентиране. В пещерта има и подземна зала с отлична акустика, която е подходяща за хорови изпълнения. Тоест такъв тип творчески задачи също ефектно могат да се вмъкнат в тиймбилдинг програмата. Всички активности в пещерата се провеждат, независимо от външните атмосверни условия.

  • В района на Дряновския манастир има сцена, която е подходяща за реализирнето на театрални и друг вид творчески представления.

  • Парковата зона около манастира и реката дава отлични възможности за провеждането на широк спектър синхронизиращи, ролеви и комуникационни игри.


Многодневнтите варианти на програмата могат да обхващат екопътеките около Дряновския манастир, както и да се комбинират с приключенско събитие в крепостта Царевец - Велико Търново.

Най близките хотелски бази:

  • Парк хотел Дряново - намира се на около седем километра от мястото на програмата. Много добро съотношение цена / качество.

  • Хотелите във Велико Търново.

  • Хотелите и къщите за гости в Трявна и Боженци.

  • Нощувка в хижа Бачо Киро или в Дряновския манастир, както и в туристическите бази около манстира.


Фотоалбум
Видео от сезон 2009
Видео от сезон 2018