Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ТИЙМБИЛДИНГ ОКОЛО МЕЛНИК И РОЖЕН
Тиймбилдинг около Роженския манастир
Мелнишките пирамиди

Творческа тиймбилдинг прогрма в района на Мелник и Роженския манастир

Изпълнение на песента Македонско девойче по време на тиймбилдинг прогрм с клуб Еделвайс

Тийм билдинг на върха на Мелнишките пирамиди

Тийм билдинг във винарската изба на Кордопуловата къща

Вечерна тийм билдинг програма с хора и танци в Глинените къщи, село Илинденци

Тиймбилдинг прогрмата в района на Мелник и Рожен може да обхваща:

  • Околностите на Роженския манастир. На това място има панорамни поляни, които са подходящи за начална айсбрейкинг зона с голям брой хора.

  • Пътеката между Роженския манастир и Мелник, която се преминава за малко повече от час. По тази пътека може да се достигне до връха на една от Роженските пирамиди.

  • Мелник. В града могат да се направят различни екипни игри във формат Мисия, които да включват винарската изба на Кордопуловата къща или Музея на виното.

  • Старата крепост над Мелник.


Нашето специално предложение:

Формата на събитие, който според нас е най-подходящ за района на Мелник и Рожен, съчетава творчески задания и исторически задачи тип "Мисия". Удачно е творческите задачи и общата фабула на програмата да бъдат с историческо-фолклорен храктер, отчитащ темперамента на македонската революционна организация, която е действала по тези земи преди повече от век.

Църквата на Яне Сандански, Роженския манастир, пътеката между манастира и Мелник, както и Винарските изби и археологически артефакти на Мелник могат да бъдат обхванати от "Мисия", разработена на базата на реални исторически лица и събития, случили се в миналото.

Програмата отлично се съчетава и с лек приключенски елемент, включващ достигането на върха на една от Роженските пирамиди. При тази дейност цялата група е обезопсена с алпийска екипировка. Продължението на дневното събитие с вечерна програма във фолклорен стил е добра идея за емоционален завършек на тиймбилдинга.


Планиране на събитие в района на Мелник и Рожен:

Най-добрите сезони за програми в тази част на България са пролетта и есента. През зимата в района не се задържа дълго снежна покривка, температурите не са много ниски и в този контекст зимата в Мелнишко също е удачен сезон за тиймбилдинг програми.

Лятото в района на Мелники и Рожен е много горещо и този сезон не е добър избор за провеждане на фирмено събитие. Този факт важи с особена сила в случаите, когато част от колегите имат здравословни проблеми и не е препоръчително да се излагат на прекомерна топлина.

При планиране на лятна програма в района е удачно да се акцентира върху вечерно събитие.

Снимките и видеото, които онагледяват програмата са от тиймбилдинг с българския екип на фирма Inditex. Inditex притежва световна верига магазини и предлга в модния бранш марки, като Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear...


Фотоалбум
Видео от сезон 2018
Тиймбилдинг игри и тиймбилдинг идеи в Мелник