Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ТИЙМБИЛДИНГ В "СПА" КУРОРТИТЕ
Тиймбилдинг около Велинград

Тиймбилдинг в Девин

Тиймбилдинг на Хисаря

Тиймбилдинг на Белчин Баня

На всяко място в България, на открито или на закрито може да се проведе класическа тиймбилдинг програма.

Най-силният катализатор на екипния процес за минимален период от време, обаче са събитията, реализирани в приключенски или адреналинов формат. Подобни програми ние може да реализираме и в близост до популярните СПА курорти. Така едно фирмено събитие може да съчетава лукса на хотелското настаняване, релаксиращата сила на топлата минерална вода и ефекта на приключенската, тиймбилдинг програма.

Велинград е един от най-популярните СПА курорти в България. При избор на хотелско настаняване във Велинград програмите във формат приключение могат да се проведат в районите на:

  • Язовир Батак. Намира се на около половин час път, източно от Велинград. Районът е съчетание от воден басеин, поляни и иглолистна гора, разположени на 1110 метра надморска височина. Приключенската програмата около язовира може да включва водни упражнения с лодки и салове, въжени елементи, построени в горския пояс, колоездачна зона с ориентиране по карта и компас, военния формат СПЕЦНАЗ, творчески и логически задачи, всякакъв друг вид екипни упражнения.

  • Местността Юндола и планинския масив Арапчал. Намират се на около 15 минути път с автомобил от Велингрпад. Мястото е подходящо за локални програми в горска местност или за планински поход.

  • Балмекен. Намира се на около 45 минути път с кола от Велинград. Районът е подходящ за програма през лятото или в разгара на зимата при добри метеорологични условия. През ясните и неветровити летни дни тук може да се организира фирмен поход към високите Рилски върхове, който да включва и водна задача с лодки на 2000 метра надморска височина.


Програми с подобно съдържание може да проведем в близост до Девин, Хисаря, Старозагорски бани, Чифлика...

Старозагорските минерални бани са отлично място за тиймбилдинг през цялата година. Мястото се намира в централната час на южна България и събитията там могат да се случват в непосредствена близост до хотелската база.

Видео от Чифлика
Видео от Юндола
Програма в зала