Приключения с клуб Еделвайс
Лого на клуб Еделвайс


ТИЙМБИЛДИНГ В ГЪРЦИЯ
Тиймбилдинг по река Места в Гърция

Тиймбилдинг на морето в Гърция

Тиймбилдинг с каяци в Гърция

Каякинг по река Нестос, Гърция

Морето на северна Гърция е една от най-често ползваните алтернативи за фирмени събития извън България. В нашата южна съседка ние сме разработили два примерни района за тиймбилдинг, но може да направим програма и на място, посочено от участниците в събитието.


Плажовете на Халкидическия полуостров:

Халкидики се намира на около 360 километра от столицата на България. Програмата се провежда на плажната ивица на скътан от вълните и вятъра залив. Така в събитието със сигурност могат да се включат водни задачи с лодки или салове, без голямо притеснение, че морето може да се развалнува или вятъра да влияе върху безопасността на програмата.


Меандрита на река Места /Нестос/

Меандрите на Нестос са се образували в последната планина преди реката да се влее в морето срещу остров Тасос. Мястото е изключително подходящо за тиймбилдинг програма във формат "Експедиция". За разлика от морето, където всичко се случва локално на едно място, в меандрите на Нестос събитието е поднесено, като речно пътешествие в див район с кристална река. Много е удачно тази програмата да включва палатков лагер по средата на маршрута.

Видео от Нестос

Най-подходящите месеци за тиймбилдинг в Гърция са май, септември и октомври.

Повече подробности за тези програми може да представим на работна среща.